Miért?

A Lilla születésekor elkezdett - és azóta kampányszerűen vezetett... - babanaplónk betelt. Már kinéztem a következőt - gyönyörű -, de most nem látom, mikor tudok elmenni megvenni. Viszont egyre szebben egyre érdekesebb dolgokat mond, amiket fel kell írni. Átmenetileg ide.

2011. augusztus 10., szerda

Távkapcsolat

Nemhogy külön bejegyzést, külön blogot érdemelnének Lilla Bobóval kapcsolatos mondatai. Nap mint nap szóba kerül Bitiboti, rajzoljuk éjjel-nappal, felidézzük a közös élményeket, ami nem lenne extraság önmagában, viszont tényleg durva, hogy mi mindenről eszébe tud jutni.

A teljesség igénye nélkül.

Duplózunk. Lilla elforgatja az egyik figura baseball sapkáját.
- Jé, nem is tudtam, hogy el lehet forgatni a kisfiú baseball sapkáját.
- Mint a Bobóét. 

- Rajzoljunk.
- Jó, mit rajzoljunk?
- Bitibotit. / Mama rajzol Botibotit. Lilkó kiszínezi. 

- Nézzük meg a Bitibotit. = Nézegessünk a gépen fényképeket Bobóról és kommentáljuk az összeset egyenként. Kedvencek azok a képek, amiken együtt vannak.

Ma.
- Nézzük meg a Bobót. 
- Inkább olvassunk a kanapén.
- Inkább beszélgessünk.
- Jó. És miről beszélgessünk?
- Bobóról.
És leültünk beszélgetni Bobóról. 
Konklúzió:
- Szeretnél menni állatkertbe Botival. Megnéztétek a krokodilokat meg a teknősbékát. Beültetek a kicsi kocsiba. Emese húzta. 

Kiegészítő megjegyzés: vagy egy hónapja nem is találkoztak Lilla betegsége, majd Bobó ország- és Európajáró körútja miatt.... Kérvényezni fogom, h Bobó legyen a jele a bölcsiben. 

2 megjegyzés:

  1. Azért valamennyire talán kölcsönös a lamour, mert nálunk is napi gyakorisággal előfordul a "Milyen állatokat láttunk a Liltóékkal az állatkertben?". Ne áltassuk magunkat, főleg az állatok miatt kérdezi, de azért mindig arra kíváncsi h VELETEK mit láttunk, úh még van remény :)) Ja, és a Vadaspark továbbra is sztár-téma, fiúkkal vmelyik hétvégén mehetnénk, hm?
    És jelentem, Bobó befejezte a nyaralásait, három és fél hét áll rendelkezésre még a gyerekkorából, amiből minél többet szívesen megosztunk veletek, úh este chat! Puszi

    VálaszTörlés