Miért?

A Lilla születésekor elkezdett - és azóta kampányszerűen vezetett... - babanaplónk betelt. Már kinéztem a következőt - gyönyörű -, de most nem látom, mikor tudok elmenni megvenni. Viszont egyre szebben egyre érdekesebb dolgokat mond, amiket fel kell írni. Átmenetileg ide.

2012. február 15., szerda

Vakond sorsa

Sétálunk haza a bölcsiből, áll a tesófellépőn, ilyenkor maga elé pakolja a plüssöket, amiket bevitt a bölcsibe (a barátait, ugye). Fogja a hógolyót, miközben megyünk, majd ledobja.
- Mama, én szeretnék leszállni, leporolom a kezemet a földre, mert különben hós lesz a Vakond.
- És azt nem szeretnéd?
- Nagyon nem szeretném.

4 megjegyzés:

  1. Olyan szépen beszél! Zalán még mindig inkább akar, mint szeretne. Persze nem terrorizálom érte, csak mi mást használunk az akarásra, de nagyon ritkán mondja úgy, hogy szeretne.

    VálaszTörlés
  2. 2 dolog:
    - ezt a szeretnémet is lehet ám olyan hangon, olyan hangmagassággal nyafogni, h akaromnak tűnik :)) de tényleg olyan cuki, hogy mondja. szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mondta, h akarom. tök mázli.
    - szép beszéd, hát tényleg szépeket mond, de a folyamatos náthától képzeld, sokkal kevésbé beszél tisztán, mint amennyire tudna. most volt egy pár hét, amikor egy kicsit se volt náthás, taknyos, és csak néztünk és lenyűgözve hallgattuk, mennyivel érthetőbben beszél akkor :( Sokat várok az orrmandulakivételtől...

    VálaszTörlés
  3. kiveszik az orrmanduláját??? mikor? jajj...
    a "nagyon nem szeretném" az meg tényleg a te szavajárásod :) cukker Lilkó

    VálaszTörlés
  4. Remélem, minél előbb. Tavaszról volt szó.

    VálaszTörlés